Det ser inte jĂ€ttebra ut đŸ„ș|| Beviljad operation 😃

Hej hej igen. 
I veckan var jag ju hos lĂ€karen. Hade nĂ„gra avvikelser som skulle utredas lite mer pĂ„ nu ang min sĂ€nka och nĂ„gonting mer. 
Det sÄg inte sÄ jÀttebra ut. JÀttehög över det normala. Men fÄr se vad som kommer göras och kommer sÀgas.

Ulrika och jag var ju pĂ„ sjukhuset igĂ„r igen för utredningen. Pratade med min nya specialist, och den hĂ€r lĂ€karen var sĂ„ bra! Tack vare bytet av nĂ„n anledning sĂ„ blev min önskade operation beviljad och jag kĂ€nner en sĂ„n lĂ€ttnad samtligt som bĂ„de Ulrika och jag hamnade i chock igĂ„r. För det blev snabba puckar. 
Men sĂ„ skulle det vara nĂ„got som strulade frĂ„n ingenstans. Mitt blodtryck var allt för hög och likasĂ„ min puls. - det bekymrade sej sjuksköterskan för
 men sĂ„ fort vi har fĂ„tt bukt pĂ„ det sĂ„ kommer operationen bli av.
För Ulrika hjÀlpte mej att skriva under papper inför operationen och sÄ, sÄ det Àr iaf klart.
Vi ska tillbaka om nĂ„gra veckor till kliniken pĂ„ sjukhuset och ha möte med narkoslĂ€kare och bestĂ€mma operationsdatum. Skönt att detta kommer bli av! Jag Ă€r sĂ„ otroligt lĂ€ttad över det- samtidigt som Ulrika och jag Ă€r oroade över mitt bĂ„de höga blodtryck och höga puls.
Det Ă€r annat orosmoment just nu
 
AssĂ„. Fan! Jag tror fortfarande det har med vĂ€rmeböljan att göra, att den orsakade sĂ„n Ă„ngest och stress i flera veckor och mĂ„nader att det har blivit sĂ„, för jag inte kunnat reglera kroppstemperaturen osv.! Kanske t om att mycket beror pĂ„ mensen. Det rikliga man har vid Ă€gglossning och vid mensen osv.! 

Aja
 fĂ„r se. Huvudsaken operationen Ă€r beviljad sĂ„ Ă€r jag glad! Jag hoppas den snart blir av. Om blodtrycket och sĂ„ ser ok ut snart sĂ„ kommer operationen ske inom nĂ„gra veckor alt inom 3 mĂ„nader. Vi fĂ„r se vad som hĂ€nder i alla fall. Jag vill mer Ă€n gĂ€rna ha min sista menstruation sĂ„ snart som möjligt!
Orkar inte mer av detta! Ska bli sĂ„ skönt att fĂ„ slippa skiten för alltid och all evighet! Utan Ulrikas stöd och hjĂ€lp med att följa med till sjukhuset och kliniker under utredningen med olika behandlingar och undersökningar som har vart vĂ€ldigt mentalt och fysiskt pĂ„frestande för mej, sĂ„ hade jag aldrig kunnat klara detta sjĂ€lv! 

Jag Ă€r glad att det Ă€r beviljat. Nu Ă€re bara det andra som ska utredas först. Det kom ju som ett brev pĂ„ posten fast jag vet om pulsen, men inte om blodtrycket 😳 

Ibland Ă€r det som att allt kom "försent", för allt har vart normalt i vĂ€rden fram till maj typ, sĂ„ pĂ„ sĂ„ vid Ă€r det synd att det har dröjt och sĂ„..

Efter sjukhuset Ă„kte Ulrika och jag in till stan och fikade för att fira mitt beslut. 
Och pÄ kvÀllen trÀffade jag Cia och vi körde Coreflex pÄ Friskis och pratade lite innan och efter.

Annars sĂ„ vet jag inte vad jag ska göra i helgen
 ska trĂ€na imorgon förmiddag och kvĂ€ll, annars blire vĂ€l att ta det lugnt.
MĂ„ste ju det för blodtrycket. Men jag vet inte. Mycket har nog ocksĂ„ med ensamheten att göra, den ofrivilliga. Men igĂ„r blev det nĂ„gra kramar frĂ„n tvĂ„ olika hĂ„ll sĂ„ det kĂ€nns bĂ€ttre pĂ„ sĂ„ vis! Kanske att jag bara behöver en nĂ€svaxning? đŸ€Ł det mĂ„ste jag nog ha innan operationen iaf för syrets skull 😂

Men det var det hela. Vi hörs 😇

(null)

Taggar: aj, beviljad operation, blodtryck, hög puls, operation, sjukhus;

Är inte hundraprocentigt

Hej alla.

Jag mĂ„r inte sĂ„ bra som mĂ„nga vet. 
Just nu Ă€r jag inne i en Menstruationspsykos och mĂ„r inte bra psykiskt. Men det Ă€r inte bara det. Utan har ju ont i lederna dĂ„ och dĂ„ och har en extrem trötthet som heter duga, i form av utmattning. Yrsel och illamĂ„ende och krĂ€kningar av mensen och dens smĂ€rta
 allt kĂ€nns bara jobbigt.
Idag var jag hos lÀkaren. Det blev EKG, hÀlsoundersökning och ex antal prover.
En liten miniutredning pÄgÄr nu iaf.!

Ulrika ringde iaf i morse ocksĂ„. Vi pratade lite inför sjukhusbesöket hon ska med mej pĂ„ pĂ„ fredag. Och sen om lite annat. Efter idag undrade hon iaf hur allt har gĂ„tt ❀

(null)

IgĂ„r trĂ€ffade jag Ulrika och vi pratade lite, det kĂ€ndes bĂ€ttre till mods, och sen var det Teresas pass som jag försökte vara med pĂ„, men jag satt mestadels av pssset och tittade pĂ„. Sen hade Ă€ven Teresa och jag ett litet samtal. - herregud va man Ă€r trött och skör av allt đŸ’€ 

Idag var jag uppe med tuppen. Var pĂ„ Core vid 07.00. KĂ€ndes inte jĂ€ttebra dĂ€r heller, eftersom jag mĂ„dde illa av mina vĂ€rkar och sĂ„nt. Men det gick bĂ€ttre iaf och förhoppningsvis Ă€r den rikliga mensen snart Ă€r över  sĂ„ man fĂ„r sova och sĂ„ igen och kunna trĂ€na mer igen fram till nĂ€sta smĂ€rtsamma omgĂ„ng. 

Nu orkar jag inte skriva sÄ mycket mer.
Ska försöka kÀmpa mej igenom veckan nu, sÄ har lite pass pÄ Friskis till, sen sÄ fÄr man se.

Jag kommer inte mĂ„ sĂ„ 100 procentlig framöver, men kommer göra sĂ„ gott jag orkar och kan. 

Tack sĂ„ lĂ€nge.  hörs 

Bli inte chockade 😁 ska förĂ€ndras för att passa in

Hej hej.

NÀsta vecka kommer det bli ett utseende förÀndring hos mej- i ansiktet- men det kommer inte va permanent, men det kommer finnas till nÀr jag behöver och kÀnner för det.
Jag vill förÀndras utseendemÀssigt pga att passa in i samhÀllet- för folk Àr ju sÄ fina och snygga och sÄ. SjÀlv Àr jag inte det och passar inte in utseendemÀssigt in i samhÀllet.
Det Ă€r i alla fall min syn pĂ„ mej sjĂ€lv, för det kĂ€nns sĂ„. Jag syns knappt mer Ă€n att om man vill hota, krĂ€nka eller vara dum mot nĂ„gon, dĂ„ blir jag alltid den utsatta


Visst det kommer inte en utseendemĂ€ssig förĂ€ndring att förĂ€ndra heller, men jag kanske ser lite bĂ€ttre ut- i mitt tyckte, kanske inte i andras, men det Ă€r Ă€ndĂ„ en liten förĂ€ndring. 

Vi fĂ„r se vad ni tycker. TĂ€nker lĂ€gga upp helheten pĂ„ fredag âœŒđŸ» 

Nu ska jag ner till pizzerian. Ska köpa mej en glass. Men först ut med Wilda ❀

(null)


Taggar: förÀndring, passa in i samhÀllet;