Det ser inte jättebra ut 🥺|| Beviljad operation 😃

Hej hej igen. 
I veckan var jag ju hos läkaren. Hade några avvikelser som skulle utredas lite mer på nu ang min sänka och någonting mer. 
Det såg inte så jättebra ut. Jättehög över det normala. Men får se vad som kommer göras och kommer sägas.

Ulrika och jag var ju på sjukhuset igår igen för utredningen. Pratade med min nya specialist, och den här läkaren var så bra! Tack vare bytet av nån anledning så blev min önskade operation beviljad och jag känner en sån lättnad samtligt som både Ulrika och jag hamnade i chock igår. För det blev snabba puckar. 
Men så skulle det vara något som strulade från ingenstans. Mitt blodtryck var allt för hög och likaså min puls. - det bekymrade sej sjuksköterskan för… men så fort vi har fått bukt på det så kommer operationen bli av.
För Ulrika hjälpte mej att skriva under papper inför operationen och så, så det är iaf klart.
Vi ska tillbaka om några veckor till kliniken på sjukhuset och ha möte med narkosläkare och bestämma operationsdatum. Skönt att detta kommer bli av! Jag är så otroligt lättad över det- samtidigt som Ulrika och jag är oroade över mitt både höga blodtryck och höga puls.
Det är annat orosmoment just nu… 
Asså. Fan! Jag tror fortfarande det har med värmeböljan att göra, att den orsakade sån ångest och stress i flera veckor och månader att det har blivit så, för jag inte kunnat reglera kroppstemperaturen osv.! Kanske t om att mycket beror på mensen. Det rikliga man har vid ägglossning och vid mensen osv.! 

Aja… får se. Huvudsaken operationen är beviljad så är jag glad! Jag hoppas den snart blir av. Om blodtrycket och så ser ok ut snart så kommer operationen ske inom några veckor alt inom 3 månader. Vi får se vad som händer i alla fall. Jag vill mer än gärna ha min sista menstruation så snart som möjligt!
Orkar inte mer av detta! Ska bli så skönt att få slippa skiten för alltid och all evighet! Utan Ulrikas stöd och hjälp med att följa med till sjukhuset och kliniker under utredningen med olika behandlingar och undersökningar som har vart väldigt mentalt och fysiskt påfrestande för mej, så hade jag aldrig kunnat klara detta själv! 

Jag är glad att det är beviljat. Nu äre bara det andra som ska utredas först. Det kom ju som ett brev på posten fast jag vet om pulsen, men inte om blodtrycket 😳 

Ibland är det som att allt kom "försent", för allt har vart normalt i värden fram till maj typ, så på så vid är det synd att det har dröjt och så..

Efter sjukhuset åkte Ulrika och jag in till stan och fikade för att fira mitt beslut. 
Och på kvällen träffade jag Cia och vi körde Coreflex på Friskis och pratade lite innan och efter.

Annars så vet jag inte vad jag ska göra i helgen… ska träna imorgon förmiddag och kväll, annars blire väl att ta det lugnt.
Måste ju det för blodtrycket. Men jag vet inte. Mycket har nog också med ensamheten att göra, den ofrivilliga. Men igår blev det några kramar från två olika håll så det känns bättre på så vis! Kanske att jag bara behöver en näsvaxning? 🤣 det måste jag nog ha innan operationen iaf för syrets skull 😂

Men det var det hela. Vi hörs 😇

(null)

Taggar: aj, beviljad operation, blodtryck, hög puls, operation, sjukhus;

Kommentera inlägget här :