Snart midsommar

Jahapp. Snart midsommar och själv- som vanligt, medan alla andra firar med familjer och vänner. - fast för mej är det inte hela världen. Jag har mina hundar.
Tanken var stt Money skulle med mej, Wilda och Milan under midsommar- men eftersom det krockar med träning å jobb så blire bara Milan och Wilda. 
Jag har skickat iväg "de i Lindsdal" till Systembolaget för att köpa massa cider till mej, och sen ska jag köpa en liten tårta från bageriet idag som jag på något vis måste få in i kylen på Friskis imorgon efter jobbet- för har träning direkt efter. Men det är två timmars tid emellan stängning och träningen, så ska se om man kan åka med chefen eller så hem och ta bussen tlll Friskis sen, så hinner jag rasta Wilda en extra gång innan 🥰
Annars kanske nån annan kan hämta tårtan åt mej när de slutar jobb. Det kommer lösa sej.


Jag vet att det lät så hemskt och elakt i förra inlägget med "vissa personer" men jag kände mej övergiven stort sett. 
Tuppade ju av också pga värmen så allt kändes så mer ensamt oxkså.
Men ledsamt ibland när andra ska förändras när barn och barnbarn och sånt ska va i närheten.., men nu äre lugnt. Det var mest för personen i fråga blev både rädd, ledsen å bssvknen på mitt beslut. Men nu är det lugnt.
Igen. Men jag blir ju också ledsen å stressad genom mitt situation.
Jag struntar ju i andra när det kommer till min bekymmer. - jaja.
Strunt samma nu.


I måndags kom Cia förbi.
Vi pratade och jag öppnade posten med henne för det kom från sjukhuset- två stycken brev. - nu ska jag visst ha en annan specialist 😄 jah och Ulrika slipper alltså göra en second opinion eller just nu kolla andra sjukhus i regionen! Nu får vi bara hoppas på att det funkar med den nya nu- att hon är bättre och så. Hon är mycket yngre än den andra. Men eftersom jag är så bra på att snoka så har tanten innan gått i pension. 
Märkligt att man inte upplyser om det.
Menar. Två veckor tidigare så var vi hos henne, och sen två veckor senare var det sjukhuset för MR och emellan slutade hon. Märkligt att man inte upplyser detta.
Men egentligen- orka bry sej- det betyder mer från mitt håll att hon bevisade att hon inte alls var bra! Höhö 😏
Så håll tummarna nu att den nya är BÄTTRE!
Hon är "bara" 11 år äldre än mej 😳 men ja. Precis som Johanna, min extrasyrra- hon är också 11 år äldre än mej, men vi känns jämngamla. Haha. - jaja. 
Vi får se nu. Ska dit i augusti.


Idah är det behagligt väder ute för en gångs skull. - mitt väder. 
Helgen vet ju många att jag avskydde, men att ha så varmt på vardagar - nej men det funkar bättre eftersom jag stänga in mej å stå i kylrummet på rasterna på jobbet och bara njuta 🤣 
Och midsommar ska det regna. Vilket är bra.
Då badar inte grannarna i sina pooler heller, så slipper jag sitta å va avundsjuk och vara sur och gnälla av både smärta i leder och avundsjuka- Hahah. Jag är glädjedödare- men det är bra- de med pool ska gott ha dagar där de inte kan njuta utomhus och se skrytiga ut 😏

Nu måste jag ut med Wilda sen flll jobbet.
Inväntar samtal från sjukhuset eftersom de bökar igen med att Ulrika inte för följa med igen, hon har ju följt med VARJE GÅNG senaste 1,5 året, sen start på utredningen men nu av alla gånger börjar de igen 😑
Har skickat min "kontaktman" på sjukhuset till avdelningen så han ska prata med dom, annars kommer Teresa testa att prata med dom genom sin avdelning hon jobbar på på sjukhuset.

HA det 👍  (null)

Kommentera inlägget här :