Göteborg || Läkarbesök

Hej hej. 
Nu har jag vart hemma från Göteborg någon dag. Känns väl ok. Men hade mer än gärna stannat kvar lite till, men har liksom jobb att sköta också så kan inte vara ledig hur mycket som helst. - men nu äre semester, så nu kan jag åka tillbaka. Men det går inte, för nu har jag inga pengar för det. Så får vänta till augusti, och då är tanken att jag faktiskt ska iväg till Göteborg igen. Med Wilda ❤️

I Göteborg var jag på Liseberg, det blev halva dagen och inte hela, för det åskade och blixtrade som sjutton sen resten av eftermiddagen och man var väl inte så värst sugen på att vara utomhus i spöregn och tränga sej i restauranger bland folk, då smittorisken är större inomhus…
ViSt fanns smittorisken utomhus med där på attraktionerna, men det var jnte farligt med folk och köerna var inte alls trånga.
Det va väldigt märkligt att knappt stå i kö till attraktionerna 🤣

Sen annars har jag jobbat, både igår och idag. 
Igår blev det smörgåstårta som chefen bjöd på också. - det var gott det med.
Samt så var jag på dubbelpass i onsdags också. Först bas och sen medel. 
Teresa och jag hade rätt kul med min röst som var helt borta. Men ja. - idag blev det läkarbesök. Och har fått remiss till sjukhuset.
Tänker nog faktiskt avboka detta, för jag tänker inte gå själv! Och Ulrika vågar jag inte fråga… eftersom hon redan är med mej genom gynutredningen. 

Men får se, när jag får datum, om jag ska våga gå dit eller inte…. 

(null)

Annars så, idag, så har jag inte mått så särskilt bra psykiskt…. Har känt mej låg och ledsen utan någon direkt anledning, men tror det är perioden nu efter ägglossningen- PMDS som spökar. Då blir jag ju deprimerad och ledsen för typ småsaker och ingenting. 
Och nu när det är semester så är det inte bra att vara i denna period och vara hemma hela dagarna…. Det blir för mej, farligt…. Psykiskt. O ensamheten ska man inte tala om…
Men men. Hoppas det dyker upp fler pass efter onsdag, för jag har INGET pass alls efter onsdag nästa vecka, och eftersom jag är i den "värsta" perioden innan mensen from nästa vecka så blir det jobbigt psykiskt att bara ligga hemma. Men ja. För allas skull blire väl att ligga i sängen och sova. Och såklart ut med vovvarna ❤️

Nu ska jag ut på lite Pokémonjakt i regnet.
Sen sova. 

Dock är jag liiiite oroad inför onsdag när det är utomhus- för såg att det skulle bli 27 grader då, och med mina leder och mitt låga blodtryck, så känns det inte bra. Men jag SKA gå! Men ta det försiktigt. Är ju så känslig mot sol och värmen…. Lederna och krämporna.

Hörs! 

Kommentarer :

#1: Emma Hagberg

Hej :)
Jag har följt din blogg ett litet tag nu och jag tycker det är intressant att följa dig i ditt liv. När kommer nästa inlägg på bloggen?

Kul med Göteborg. Jag var där förra veckan också.

/ Emma

Svar: Hej hej. Jag har inga specifika dagar som jag bloggar utan den kommer lite då och då beroende på hur mycket jag orkar och så :)
Det kommer ett inlägg ny om en stund ;)
Kul du följer 😍

Visst är Göteborg trevligt:)

/ Cecilia
Cecilia Kotte Eriksson

skriven

Kommentera inlägget här :